Parerea mea!

Info important pentru afiliati si viitori afiliati 

              


 Acest mail este pentru cei care s-u inscris deja pe platforma Wiy. Azi am primit un raspuns extraordinar si incurajator de la departamentul financiar WIY.ro!!! 
 In uma cererii mele de plata ( am apucat 9 zile de lucru pe luna iulie) Am copiat pentru cei care sunt neincrezatori: 

 **Buna ziua, este ok ati depasit pragul minim de retragere, aveti 317 lei comisioane aprobate pana in 1 iulie, acesti bani ii puteti retrage. Pentru a va putea plati trebuie sa semnati un contract cu noi, iar dupa data de 20 a lunii va vom face plata. Rugamintea noastra este sa ne spuneti ce tip de contract doriti sa semnati ca afiliat persoana fizica sau persoana juridica, ca sa va putem trimite actele necesare. Asteptam raspunsul dvoastra. O zi excelenta.** 
  Azi in 4 iulie am acumulat: ** comisioanele neplatite (aprobate / in asteptare): RON 369.99**  Deci: cine vrea poate!!!

 Problema noastra e nesfarsita suspiciune! Desigur e mai simplu sa cerem prima data si apoi sa dam!!! E mai simplu sa clikuim pe diverse site-uri sa asteptam mesaje pentru 0,3 centi sa rezolvam taskuri pentru cativa banuti si sa vezi rezultat abia (?) dupa cateva luni. 
 Prietenii mei! cu conceptia asta nici nu va asteptati sa castigati! Cine doreste si inca nu s-a inscris, sunt deschisa sa ii ajut primii pasi neconditionat din timpul meu, dar sa ma contacteze doar cei care doresc cu adevarat acest lucru.


http://network.wiy.ro/affiliates/signup.php?wiy_aid=51bdd0daf3810&wiy_bid=2ef92f09#SignupForm

  De ce va spun asa? Primesc zilnic zeci de telefoane, degeaba am eu buna intentie sa ajut( gratuit din timpul meu) eu nu pot schimba conceptia nimanui. 
  Si nici nu am acest scop. Eu nu bag cu forta bani in buzunarul nimanui!!! 
  Eu singura am invatat ce trebuie sa fac, daca nici cu ajutor nu aveti buna vointa sa va castigati existenta..., de lucru este si prea mult!!! Ce sa mai asteptam?


 Si timpul meu este limitat! 

 Primul pas: te inregistrezi gratuit aici:

http://network.wiy.ro/affiliates/signup.php?wiy_aid=51bdd0daf3810&wiy_bid=2ef92f09#SignupForm 

(La ID referral nu treceti deocamdata nimic.) 

 Pasul 2-: Astepti confirmarea de pe platforma ( dureaza cateva ore, se face manual nu automat) pentru a activa inregistrarea. 

 Pasul 3: Intri pe platforma la sectiunea Promoveaza-Campanii si dai clik pe fiecare campanie sa-ti aprobe intentia de a fi afiliat.

 Pasul 4: Incepi sa distribui pe paginile de socializare – sub fiecare baner( care deja are codul tau de afiliat) este iconul retelei doar le distribui) adaugi 2-3 cuvinte de la tine.

 Daca ai blog sau site, inserezi codul HTML care este tot sub baner. Invitati prieteni pe platforma- 10 Ron/pers.
 In rest te desfasori dupa ideile si concepria ta.
 Pentru cei interesati voi da cateva ponturi ce mai puteti face sa castigati mai mult!

 http://network.wiy.ro/affiliates/signup.php?wiy_aid=51bdd0daf3810&wiy_bid=2ef92f09#SignupForm 

                     SUCCES!!!