6/27/2013

Raspunsuri la intrebari frecvente

Traficanti.ro Daca cele de mai jos te-au convins, te poti inregistra si tu pe urmatorul link:





 Cum folosesc instrumentele de promovare?

In functie de instrumentele existente se copiaza codul existent sau cel generat si se copiaza in paginile site-urilor proprii.
    Cum aplic la o campanie?

Aplicarea la campanii se face „Promovare” submeniul „Campanii” . Aici este o lista cu toate campaniile active, unele din ele find publice cu aprobare automata iar altele cu aprobare manuala. Dupa aprobarea participarii afiliatului la campanie, acesta va putea accesa  uneltele de promovare ale campaniei.

 

Cum pot deveni afiliat?
  Tot ce trebuie sa faci este sa intrati


  si sa completati formularul de inscriere afiliat. Afiliatii trebuie sa detina un cont de e-mail valid si aplice la cel putin o campanie, pentru ca apoi sa poata utiliza instrumentele de promovare ale comerciantilor pe site-urile lor web. Ca afiliat, odata ce ai plasat reclama pe siteul tau, poti sa monitorizezi tranzactiile tale prin intermediul platformei WIY. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa testezi diferite instrumente si programe ale comerciantilor  pentru a afla care dintre ele sunt cele mai potrivite pentru site-ul tau si audienta ta.

Ca afiliat trebuie sa platesc anumite taxe de inscriere/utilizare platforma ?

 

Accesul la platforma WIY este si va ramane gratuit pentru afiliati.
 Cum aplic la o campanie
 WIY Comerciant
Aplicarea la campanii se face „Promovare” submeniul „Campanii” . Aici este o lista cu toate campaniile active, unele din ele find publice cu aprobare automata iar altele cu aprobare manuala. Dupa aprobarea participarii afiliatului la campanie, acesta va putea accesa  uneltele de promovare ale campaniei.
 Cum obtin un comision?
 
Comisioanele se obtin in momentul in care vizitatorii veniti de pe link-ul propriu de afiliere realizeaza actiunea online stabilita de advertiser, iar acesta din urma aproba acea actiune ca fiind valida/reala.

WIY Afiliat

Unde pot vedea cate comisioane am obtinut?

 

Pe interfata de afiliat, din meniul „Rapoarte” submeniul „Comisioane”  gasiti informatii privind comisioanele obtinute si starea lor. Sunt afisate sumele achitate de comercianti, dar si sumele ce urmeaza a fi acceptate.


Cum incasez banii pe comisioanele aprobate?
 Pana in data de 20 a lunii afiliatii pot cere plata comisioanelor aprobate pe luna trecuta. Afiliatii trebuie sa faca cerere printr-un mail la plati@wiy.ro, iar in cazul afiliatilor persoane juridice este necesara si generarea si trimiterea unei facturi. Sunt platiti afiliatii care au mai mult de 100 RON in cont.

Cat timp pot tine banii in WIY ?

 

Banii pot fi tinuti in WIY pana cand afiliatii fac o cerere de plata, aceste sume nu sunt purtatoare de dobanda.

Care este politica de promovare a comerciantilor?

 

In momentul in care se aplica la o campanie, trebuie sa fiti de acord cu politica de promovare a advertiserilor, trecuta si in descrierea campaniilor.

Ce se intampla daca incalc politica de promovare?

 

In momentul in care un comerciant considera sau constata ca un afiliat a incalcat politica proprie de promovare, comerciantul poate scoate afiliatul din campanie, air comisionele anulate.
                                                             


Care sunt timpii pentru aprobarea comisioanelor?

 

 Aprobarea comisioanelor se face in functie de statusul final al comenzilor respective. Finalizarea comenzilor poate depinde de foarte multi factori, de la stocul magazinelor la stocul comerciantilor, etc. De asemenea, trebuie sa tinem cont de termenul legal in care poate fi returnat orice produs fara un motiv anume. Astfel, in aceasta perioada comisioanele nu pot fi procesate.Aceste comisioane vor fi procesate intrucat la inceputul fiecarei luni se elibereaza facturi advertiserilor pentru comisioanele acceptate.
Fiecare campanie are un termen maxim de aprobare manuala, dupa care sistemul aproba automat comisioanele. Totusi comerciantul isi pastreaza dreptul de a modifica ulterior statusul comisionului, bineinteles modificare necesitand un argument.


CSLL webdesign